Deel dit artikel:

Eén op vier rijdt met Vermarc

Niet alleen bij wielertoeristen is de kledij van Vermarc populair. Dit seizoen rijdt ook maar liefst één Protour renner op vier met de Vermarc fietskleding.


Wie zelf ook in een truitje van Boonen of Gilbert wil rondrijden betaalt daar ongeveer 50 euro voor. (foto vermarc)
Van het Belgische profpeloton kleedt Vermarc praktisch elke renner. De renners van Omega Pharma-Lotto, Quick Step-Innergetic, Milram, AG2R, Topsport Vlaanderen-Mercator, Landbouwkrediet en BKCP-Powerplus tonen door hun geleverde prestaties dan ook duidelijk dat zij met de Vermarc outfits over kwalitatieve fietskleding beschikken.

Ze kunnen gebruik maken van de beste Vermarc shirts, broeken, trainingen, handschoenen, sokken en ander materiaal. Zo komen Philippe Gilbert, Tom Boonen, Sven Nys, Niels Albert en vele andere renners in de door hun sponsor gepersonaliseerde Vermarc outfits zorgeloos aan de start.

Vermarc gebruikt hiervoor zijn beste stoffen en zemen in een ontwerp dat eigen is aan de teamsponsor. De shirts zijn gemaakt uit het lichte en ventilerende New TVX materiaal en de broeken voorzien van een zeer kwalitatief Elite zeem.

Adviesverkoopprijs teamshirt: 49,95 euro; teambroek: 75 euro

info@vermarcsport.be