Deel dit artikel:

Dynamic verzorgt fietsen Alpecin-Fenix

In het nieuwe jaar zal Alpecin-Fenix exclusief gebruik maken van de bike care producten van Dynamic. Ze sloten daarvoor een meerjarig partnerschap. Daarnaast is de Nederlandse fietsonderhoudsmiddelenfabrikant ook partner van Bora-Hansgrohe en Team Jumbo-Visma.

Dynamic Bike Care is een jong bedrijf dat fietsonderhoudsproducten ontwikkelt en produceert met de focus op performance en duurzaamheid. Rob Fleu (managing director): “Alpecin-Fenix geeft ons de mogelijkheid om producten te testen in samenwerking met de sterkste renners van de wereld, in de meest extreme omstandigheden en in een groot aantal disciplines. Wij zullen er alles aan doen om het team te ondersteunen tijdens hun ongelofelijk snelle ontwikkeling!”

foto Leon van Bon

Dynamic zal exclusieve partner zijn voor alle bike care producten, van schoonmaakmiddelen en borstels tot smeermiddelen en beschermende producten. Het team heeft toegang tot de nieuwste innovaties en de renners, mechaniekers en performance afdeling zullen een belangrijke rol gaan spelen in de Dynamic R&D.

Christoph Roodhoof, namens de Alpecin-Fenix Sports en Technische afdeling: “De samenwerking zal ons niet alleen toegang geven tot de beste fietsonderhoudsproducten, maar ook tot de baanbrekende ontwikkelingen op het vlak van efficiëntieverbeteringen, zoals Speed Potion Wax en Galli Grease Pro. Technische partners zoals Dynamic maken het mogelijk om vorm te geven aan onze toekomstige doelen. We delen het ambitieuze streven naar perfectie en kijken erg uit naar onze samenwerking de komende jaren.”