Deel dit artikel:

De fiets van Tom Boonen in close-up (FOTOSPECIAL)

Tom Boonen maakt in het februarinummer van cycling.be magazine duidelijk dat hij in het voorjaar wil scoren. Dat zal hij onder andere met deze Specialized S-Works Tarmac doen. We bekijken zijn fiets voor 2016 in detail.

Boonen zal vaak te zien zijn op zijn Venge en in Parijs-Roubaix ook op zijn – je raadt het nooit – Roubaix, maar deze S-Works Tarmac zal zeker ook zijn diensten bewijzen. Dankzij het Rider-First Engineered-ontwerp beschikt elke framemaat van de Tarmac over dezelfde prestaties. De S-Works FACT 11r frameset is opgebouwd uit de hoogste kwaliteit carbon die wordt gebruikt bij Specialized. De bedoeling is om de perfecte mix tussen licht gewicht en stijfheid hebben te bereiken.
De S-Works FACT full-carbon voorvork heeft een tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.

De fiets is opgebouwd met Roval-wielen, Shimano Dura-Ace Di2, FSA-onderdelen, Specialized-accessoires, Tacx-bidonhouders en enkele leuke custom accenten. Maar bekijk vooral de Fotospecial via de link hieronder om elk detail van de fiets van Tom Boonen te ontdekken.

Het februarinummer van cycling.be magazine, met een openhartig interview met Tom Boonen, ligt dinsdag in de winkel!