Deel dit artikel:

Cyclon Stay Fixed montagepasta

Cyclon brengt met Stay Fixed een nieuwe montagepasta op de markt. Het product laat toe om diverse carbon onderdelen veilig te monteren en te demonteren.


Een carbon onderdeel, zoals een stuur- of zadelpen, monteren kan bij verkeerd gebruik nadelige gevolgen hebben voor het frame en onderdeel zelf. Daarom is het aan te raden om vooraleer de montage aan te vatten de composiet onderdelen op de wrijvingspunten van pasta te voorzien. 

Cyclon Stay Fixed voorkomt dat er tijdens het fietsen beweging tussen de delen ontstaat. Bijkomend voordeel van dit product is dat de hoogwaardige composiet onderdelen niet extra vast moeten gedraaid worden. Enkel een dun laagje pasta aanbrengen en het voorgeschreven aanhaalmoment respecteren volstaan om een veilige verbinding te maken.

Na een lange periode kunnen hierdoor de onderdelen ook veel gemakkelijker gedemonteerd worden. Geen weerspannige en vastgekomen componenten meer om mee af te rekenen.

De structuur van de Cyclon Stay Fixed pasta verandert niet gedurende een lange periode. Hierdoor treden er bij vetveroudering ook geen vervelende kraakgeluiden op.

Stay Fixed is op een milieuvriendelijke basis samengesteld en tast daardoor de carbonlaag van onderdelen en frame niet aan. In een verpakking van 200 ml en 500 ml (dispenserpot). Adviesverkoopprijs: 12,50 euro (200 ml) en 31,95 euro (500 ml)


Gerelateerde artikels