Deel dit artikel:

Cyclon introduceert Bike Wax Shampoo

Cyclon International heeft tijdens de Bike Motion Benelux de Bike Wax Shampoo gepresenteerd. Ter introductie is dit product nu verkrijgbaar in een actie set met een spons en een reinigingsborstel.


De Bike Wax Shampoo is biologisch afbreekbaar. (foto cyclon.nl)
Later zal het product ook apart worden opgenomen in het assortiment van Cyclon. Met Cyclon Bike Wax Shampoo voegt Cyclon een nieuw product toe aan haar Bike Care lijn. Cyclon Bike Care producten reinigen, smeren en beschermen iedere race en mtb fiets!

Bike Wax Shampoo is een biologisch afbreekbare shampoo die PH neutraal en alkalivrij is. Het product is niet alleen veilig voor alle mogelijke materialen zoals carbon, aluminium, titanium en kunststof; het is ook zacht en erg vriendelijk voor de huid. De milde shampoo die geschikt is voor dagelijks onderhoud, verwijdert moeiteloos de vervuiling en brengt tevens een beschermende laag aan.

Een ongecompliceerde, makkelijk toepasbare Shampoo voor de fiets was nog niet aanwezig in de Bike Care lijn van Cyclon International . Cyclon heeft Bike Wax Shampoo speciaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met de vaste Cyclon gebruikers.

“Met Cyclon Bike Care willen we een volledig assortiment aanbieden toegespitst op de behoefte van de gebruiker. Om te kunnen beoordelen wat onze gebruikers wensen, houden we onze oren en ogen goed open. Alle producten van Cyclon Bike Care zijn tot stand gekomen met behulp van o.a. de ervaringen van onze test pendel.

De Bike Washing Set, bestaande uit de Bike Wax Shampoo, spons en reinigingsborstel, die in een gelimiteerde oplage aan de vakhandel wordt verkocht, is een verrijking van onze product range.” zegt Leen Boers, directeur Cyclon International.