Deel dit artikel:

Cycling.be WinterWeggeefWedstrijd: deel 3

Cycling.be beloont deze winter zijn lezers met enkele mooie weggeefacties. In deel 3 van de cycling.be WWW verloten we één paar Teva Pivot MTB-schoenen in maat 42.5 en twee verrassingspakketten.

Om de paar dagen kun je dankzij cycling.be een mooie prijs winnen. Voor het derde deel van onze WinterWeggeefWedstrijd (WWW) is dat een paar Teva Pivot MTB-schoenen in maat 42.5. Optie 2 is een verrassingspakket met nuttige fietsprijzen. 

 

Wat moet je daarvoor doen? Klik op de link hiernaast naar de cycling.be-Facebookpagina, en word fan (als dat nog niet het geval is). Daar vind je de post over de wedstrijd (liken en delen!) en kun je in een reactie laten weten waarnaar jouw voorkeur uitgaat. Let wel: de actie wordt donderdag al afgesloten. Daarna is het uitkijken naar deel 4 van onze WWW!

 

DE PRIJZEN

 

 

De Teva Pivot ziet eruit als een sneaker maar kan gebruikt worden met MTB-klikpedalen, zowel door echte bikers als door mensen die met een minder opvallende fietsschoen op pad willen. Teva garandeert compatibiliteit met Shimano SPD en Crankbrothers. De zool biedt ook zonder plaatjes voor klikpedalen veel grip, zowel op een gewoon pedaal als op ruwe ondergrond, dankzij het ‘Spider 365′ rubber. Altijd handig als je even moet afstappen van je MTB om over gladde boomwortels of rotsen te klauteren.

 

De zool zelf is op de juiste plaatsen soepel gehouden, zodat je relatief normaal kunt lopen. Toch is ook aan de stijfheid gedacht, zodat er niet te veel kracht verloren gaat. De schoenplaatjes kun je trouwens van binnenuit bevestigen – een handig snufje. De flap met velcro houdt je veters veilig weg van de ketting.
De Pivot kost in de winkel 129,95 euro.