Deel dit artikel:

Cycling.be met Canyon naar Andalucia Bike Race

Zaterdag reist onze cycling.be-redacteur af naar Zuid-Spanje voor de zesdaagse Andalucia Bike Race. Hij zal er zijn gloednieuwe Canyon Exceed-mountainbike tot het uiterste kunnen testen. We volgen zijn ervaringen op de voet!

Tijdens de zesdaagse Andalucia Bike Race zullen meerdere mountainbiketeams de strijd met elkaar aangaan. De teams bestaan uit koppels van twee atleten die in zes dagen tijd 441 kilometers afleggen in deze fantastische omgeving. De rittenkoers start in Jaén en eindigt in Cordoba. De route leidt ons over hoge bergtoppen, zanderige paden en schitterende Moorse ruïnes.

Het zullen een aantal onvergetelijke maar zeker ook loodzware dagen worden. Een combinatie van genieten en afzien, dat is waar wij bikers voor leven! Canyon is officiële sponsor van deze XC-wedstrijd en het Duitse merk heeft ons uitgedaagd om hieraan deel te nemen. Onze verslaggever Rick vormt samen met een andere Nederlandse atleet het Canyon Benelux team. Tijdens deze race krijgen we de kans om de nieuwe Canyon Exceed CF SLX aan de tand te voelen. Dit XC-racemonster van Canyon zou perfect moeten zijn om deze zware omstandigheden te trotseren.

Nieuwsgierig geworden? Stay tuned, want we houden jullie dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Speciaal voor onze trouwe lezers zal de fietstest en een reisverslag binnenkort terug te vinden zijn in cycling.be magazine.