Deel dit artikel:

Cycling.be magazine september nu in de winkel!

In het septembernummer een exclusief interview met Fabian Cancellara, die op zoek gaat naar de wereldtitel. Maar ook: Tim Wellens en Stig Broeckx plukken de vruchten van Energy Lab en Lotto Cycling Talent, een mountainbikespecial van 23 pagina's en win een Cannondale F29 Carbon 3 t.w.v. 2999 euro!

België’s nummer één in het mountainbiken is Githa Michiels. Ze kwam pas laat boven water, maar ziet nog groeipotentieel. Verder is er een bijzondere reportage over de Protective Four Peaks, een vierdaagse mountainbikewedstrijd door de Alpen die al bij zijn tweede jaargang tot een klassieker is uitgegroeid. Veel meer over mountainbiken vind je in onze special, die boordevol tests, nieuws en tips over materiaal, training en onderhoud staat.

Ex-crosser Matteo Trentin blikt terug op de Tour, we verkenden de Lanestraat in Tombeek, een helling die op het parcours ligt van de Druivenkoers in Overijse, de Brussels Cycling Classic en de Primus Classic-GP Impanis-Van Petegem. Met de Alto de El Morredero vinden we een heuse col in de buurt van Ponferrada. We blikken uitgebreid vooruit naar het WK in die stad en Gunter Hauspie verkende de regio Sur Place.

Revelatie van de maand is vat vol talent Silvan Dillier en belofte Floris De Tier wordt prof bij Topsport Vlaanderen-Baloise. In retro blikken we samen met Ronny Van Holen terug op zijn carrière. In 1977 werd hij wereldkampioen bij de junioren.