Deel dit artikel:

Compleet vernieuwde Cyclo Sprint in de winkel

Cyclo Sprint is in Vlaanderen en Nederland al jaren de maandelijkse afspraak voor wie niets uit de wielerwereld wil missen. Het volledig vernieuwde magazine ligt vanaf nu in de winkel!


De vernieuwde Cyclo Sprint mikt meer dan ooit tevoren op de koers- en fietsfanaat. (foto golazo)
Cyclo Sprint wil nog meer dan ooit tevoren zijn passie voor wielrennen, voor de koers, voor fietsen laten blijken. Met artikels die inpikken op wat leeft bij de fiets- en koersfanaat.

Stukken die geschreven worden door ervaren reporters met dezelfde passie. Zelfs door actieve coaches of ex-renners zoals Erwin Vervecken. Of door bekende fietsliefhebbers als Paul D’Hoore, de nieuwe columnist van het blad.

Cyclo Sprint zoekt natuurlijke links tussen de liefhebber langs de kant en de moedige recreant. “We denken niet in hokjes, maar in kaders. We dromen van wielen. We richten ons op het hart van de fietsfanaat. We zijn er voor de velofiel”, klinkt het.

Om dit de lezer te laten voelen en beleven werd er veel aandacht aan de fotografie en de look besteed. De vormgeving werd grondig onder handen genomen en in een rustige en stijlvolle, maar toch sportieve outfit gestoken. Vele mooie en grote foto’s zijn wezenlijk voor de nieuwe Cyclo Sprint.

Kijken mag, maar het magazine wordt in eerste instantie uiteraard gekocht om te lezen. De vertrouwde mix tussen verhalen uit en over het peloton en praktische stukken voor de recreant blijft bewaard. 

Cyclo Sprint blikt vooruit naar topkoersen en zoekt tegelijk naar een boeiende invalshoek voor wie het zelf wil doen. Het blad zoekt antwoorden op vragen die de televisiekijker zich stelt en pikt in op topics waar wielertoeristen over discussiëren.

Cyclo Sprint gaat ook echt multimediaal. Aanvullingen, details, meer foto’s, origineel beeldmateriaal: bij zowat elk artikel zijn extra’s te vinden op de al even nieuwe website www.cyclosprint.be.