Deel dit artikel:

Casual snel met Terpstra

Profrenner Niki Terpstra start in samenwerking met FUTURUM een eigen kledingmerk Speed On Wheels. Van de hashtag die ooit op Twitter verscheen is Speed On Wheels nu een compleet merk met casual kledij voor de fanatieke fietser geworden.

Passie voor snelheid

“Wie mij een beetje kent, weet dat de passie voor sport en snelheid van me afstraalt. Deze passie wilde ik hoe dan ook verwerken in een eigen kledinglijn. Ik heb een passie voor snelheid, op twee of vier wielen. Een liefde ook voor snelle dingen. Het is een soort van leefstijl. Ik ben ook, natuurlijk, gek op snelle fietsen. Of het nu op de kasseien, het asfalt, de baan of in het veld is, ik probeer altijd snel te gaan. Het moet een kick geven, adrenaline. Ik houd niet van saai”, aldus Niki Terpstra. 

Designed by Niki Terpstra 

“Mijn eigen ervaring met FuturumShop was al goed. Als ik wat bestelde, was het er altijd snel. De service is goed. Ik merkte dat de eigen FUTURUM-kleding écht goed was. Zo ben ik in contact gekomen met de productontwikkelaars en kwam het tot een samenwerking.” 

Made in Portugal

Alle producten in het Speed On Wheels-gamma worden handgemaakt in Portugal. Dat er minutieus over elk detail wordt nagedacht zie je terug in onder de andere de ‘jogging pants’. Deze broek heeft een hoogwaardige katoenen stof met stretch voor veel comfort, en heeft een betrouwbare, afsluitbare YKK-rits in de rechterzak, zodat autosleutels of hotelkaart veilig kunnen opgeborgen worden.  

Enkel topkwaliteit

“Niki stelt, net als wij, écht hoge eisen aan de kleding en dat maakt de samenwerking enorm sterk. Vele prototypes zijn de revue gepasseerd om de pasvorm en materialen te testen. Niki focuste extra op de details en verbindt zijn naam alleen aan producten die echt van topkwaliteit zijn”, aldus Roland ten Brinke, productontwikkelaar bij FUTURUM. 

U vindt de Speed On Wheels collectie hier.