Deel dit artikel:

Carbonbike verdeelt nu ook Stevens en Giordana

Distributeur Carbonbike heeft voor 2015 twee nieuwe topmerken in het gamma. Exclusief voor België gaat het Stevens Bikes en kledingmerk Giordana verdelen.

Het Duitse Stevens Bikes heeft verdeler Carbonbike uit Borgworm het vertrouwen geschonken om hen op de Belgische markt te vertegenwoordigen. Stevens is uiteraard al jaren bekend in België, en werd tot nu rechtstreeks vanuit thuishaven Hamburg aan Belgische dealers geleverd. Het doel van de samenwerking is middels duidelijke communicatie, vlotte leveringen en goede service het merk nog beter op de Belgische kaart te plaatsen.

Verder zal Carbonbike het Italiaanse topkledingmerk Giordana gaan voeren voor de BeNeLux, te beginnen met de 2015 zomercollectie. Giordana is een hoogwaardig en toonaangevend ‘made in Italy’ merk, dat kan terugvallen op jarenlange ervaring in de professionele wielerkledijwereld. Het staat synoniem voor continue technische innovatie, voor uitstekende pasvormen en uiteraard voor prachtige ‘Italian Style’ designs. Ook biedt het merk de mogelijkheid voor customized kleding, zelfs al vanaf kleine hoeveelheden.

Voor 2015 verlegt Carbonbike zijn grenzen. Het neemt de Franse distributie voor het racewielenmerk Edco en het Italiaanse schoenenmerk Diadora voor zijn rekening. Het Edco-agentschap voor de BeLux verandert in een distributeurschap voor België, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast wordt het lopende Diadora-distributeurschap voor de BeNeLux uitgebreid met de Franse markt.

Hieronder het complete overzicht van de exclusieve merken die Carbonbike voor 2015 zal voeren:

PINARELLO, raceframes, fietsen en wielerkleding (België, Luxemburg).

MOST, fietsonderdelen (België, Luxemburg).

KASK, fietshelmen voor race en urban (BeNeLux).

BIOTEX, sportondergoed (BeNeLux).

DIADORA, fietsschoenen voor race en mountainbike (BeNeLux en Frankrijk).

EDCO, wielsets en accessoires voor race en MTB (België, Luxemburg en Frankrijk).

STEVENS BIKES, allround fietsen, mountainbikes, racefietsen en cyclocrossfietsen (België).

GIORDANA, wielerkleding (BeNeLux).

Het team telt sinds 15 september trouwens een nieuwe vertegenwoordiger voor Wallonië en Luxemburg in de persoon van Rémy Docquier.