Deel dit artikel:

Canyon opent allereerste Testcenter

Afgelopen weekend opende Canyon in het Nederlandse Heerlen haar allereerste Testcenter wereldwijd. Vanaf 4 juni kan het grote publiek er terecht voor onder andere proefritten op alle soorten fietsen.


In het Canyon Testcenter zullen 40 fietsen voor testritten aanbieden. (foto canyon)
Voor Roman Arnold, oprichter en eigenaar van Canyon, betekent dit project een verdere grote stap in de toekomst van het merk: “Wij hebben als directe verkoper het voordeel dat wij naast het prijsvoordeel direct contact hebben met onze klanten.”

“Met dit eerste Canyon Testcenter maken wij het mogelijk om uitvoerige testritten op onze fietsen te maken. Tevens is het voor ons belangrijk dat in het Testcenter het merk Canyon als herkenbaar design beleefd kan worden”, aldus Arnold.

Hoe functioneert dit Testcenter nu? Peter Hogenhout, partner van Canyon in België, Nederland en Luxemburg, legt uit: “Wij hebben reeds vooraf verschillende ritten uitgestippeld, zodat ook rijders die niet uit de buurt komen écht kunnen testen. Eventueel begeleid door een GPS navigatie systeem kan iedereen de vooraf uitgezochte route in zijn eigen tempo rijden.”

Daniel Bley, Marketing Manager van Canyon Bicycles GmbH, voegt toe: “Zoiets is in Europa tot nu toe uniek. Wij zullen hier ongeveer 40 fietsen voor testritten aanbieden. Bijna alle series en framematen zullen aanwezig zijn. Via een speciale online-tool kan je al vooraf kiezen welke fiets je wil testen en gemakkelijk via internet een testrit reserveren.”

Gerelateerde artikels