Deel dit artikel:

Canyon houdt Strava-wedstrijd tijdens Happy Bike Days

Op 1, 2 en 3 mei zal Canyon deelnemen aan het mountainbike-evenement Happy Bike Days te Houffalize, dat deel uitmaakt van Roc d'Ardenne. Je kunt er niet alleen fietsen testen maar ook deelnemen aan een Strava-competitie.

Meer dan 500 testmodellen van 40 fietsmerken zullen klaarstaan om getest te worden. Er worden groene, blauwe, rode, zwarte en enduro parcours uitgestippeld om elke mountainbiker de kans te geven een parcours naar zijn of haar niveau af te leggen.

Canyon geeft 5×2 toegangskaarten weg voor dit testevenement. Vijf verschillende wedstrijdformules maken uit welke mountainbikers twee gratis tickets krijgen toegestuurd. Zowel de formules als de winnaars worden gecommuniceerd via de Facebookpagina van Canyon Belgium. Daarnaast wil Canyon de deelnemende mountainbikers de kans geven om hun deelname aan dit testevenement naar een hoger niveau te tillen.

Iedereen die wil kan het namelijk opnemen tegen de Canyon-pro Robert Mennen, mountainbiker bij het Topeak Ergon Team. Canyon maakt voor het evenement een rood en zwart segment aan op Strava, waarna Robert Mennen beide parcours aflegt. Tijdens het evenement is het aan de deelnemers om zijn tijd te kloppen. Canyon brengt vier Garmin-horloges mee zodat ook deelnemers zonder Strava-account kunnen deelnemen. De drie beste rijders van elke dag ontvangen een prijs van Canyon en degene die erin slaagt het beter te doen dan Robert Mennen, krijgt een volledige outfit van het Topeak Ergon Team.