Deel dit artikel:

Boonen en co zetten Rudy Project op hun neus

Geen Oakley meer op de neus van Tom Boonen. Etixx - Quick-Step tekende een overeenkomst met Rudy Project voor het seizoen 2016.

Rudy Project wordt de officiële zonnebrilpartner van het Etixx – Quick-Step Cycling Team voor 2016. Door deze sponsordeal zul je de brillen zien bij zowel de staf als de renners. “Deze samenwerking toont een perfecte link tussen technologie en prestaties”, zegt Cristiano Barbazza (links op de foto), CEO bij Rudy Project. “De Rudy Project Tralyx is het neusje van de zalm in brillentechnologie en biedt het maximum op vlak van high-tech oplossingen, terwijl Etixx – Quick-Step het maximum op vlak van sportprestaties biedt, de perfecte partner om de Tralyx ten volle te benutten.”

In de wedstrijden zal de ploeg worden uitgerust met de gloednieuwe Rudy Project Tralyx met ImpactX photochromic 2 Laser Black lenzen en een framekleur dat is gebaseerd op de ploegkleuren. De nieuwe bril heeft een lichtgewicht design, is comfortabel, en biedt een ongehinderd perifeer gezichtsveld. De warmte wordt snel verdeeld dankzij het innovatieve PowerFlow-systeem: verluchtingsgaten werden op een wetenschappelijke manier geplaatst over de hele montuur om de luchtcirculatie te maximaliseren en toch het zicht niet te hinderen.

Na de wedstrijden zal het team de Spinhawk opzetten. Die heeft een opvallende RP Optics Multilaser Blu lens.