Deel dit artikel:

Biretco houdt 3de fietsbeurs in Schelle

Op maandag 13 september organiseert Biretco voor de derde keer een fietsbeurs in het San Marco Village in Schelle. Dit evenement heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke vakbeurs in de fietsbranche met steeds meer leveranciers en bezoekers.


Biretco houdt al voor de derde keer een fietsbeurs in het San Marco Village in Schelle. (foto biretco)
In het San Marco Village zullen 20 leveranciers hun nieuwste producten tonen aan de Belgische vakhandel. Daarnaast zal Biretco ook de nieuwe collectie fietsen onder het eigen merk Avancer en de uitsluitend voor Biretco ondernemers exclusieve modellen van onder andere Batavus en Sparta van 2011 presenteren.

Ad Roest, verantwoordelijk voor onder andere Biretco België, zal in een voorprogramma de toekomstplannen nader toelichten. “In ieder geval is het duidelijk dat de gewenste groei die Biretco België zich vorig jaar ten doel heeft gesteld zelfs is overtroffen. Dit toont aan dat Biretco de juiste weg is ingeslagen en succesvol aan de weg timmert in België”, aldus Roest.

Naast de bij Biretco aangesloten formule ondernemers, zijn ook overige ondernemers uit België welkom op de beurs om hun deelnemende leveranciers te bezoeken en onder het genot van een hapje en drankje zich van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te stellen.

Biretco is één van de grootste full-service retailorganisaties van de rijwielbranche in Europa met ruim 750 aangesloten winkels en ruim 400 contractleveranciers. De winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die gebruik maken van de toegevoegde waarde van een samenwerkingsverband dat het beste bij hen past.

Gerelateerde artikels