Deel dit artikel:

Bioracer en Ineos tekenen op WK

Op donderdag 23 september officialiseerden Bioracer en Ineos Grenadiers Cycling Team in Leuven hun samenwerking voor het komende wielerseizoen. In het Bioracer House langsheen het WK-parcours werd de nieuwe partnerschap ondertekend. Vanaf 2022 slaan ‘the original custom brand in cycling’ en ‘the best grand tour cycling team of the last decades’ de handen in elkaar met het doel een succesverhaal te schrijven.

Bioracer CEO Danny Segers: “We zijn sinds jaar en dag partner van de Belgische, Nederlandse en Duitse wielerfederaties en zijn daardoor al aanwezig op de grote evenementen zoals de wereldkampioenschappen en Olympische Spelen. Om onze internationale groeiambities in wielermarkten als het Verenigd Koninkrijk, Noord- en Latijns-Amerika extra kracht bij te zetten, is een partnership met Ineos Grenadiers een logische volgende stap. Met ronderenners als Tao Geoghen Hart en de Colombiaan Egan Bernal, en Olympische kampioenen Tom Pidcock, Filippo Ganna en Richard Carapaz, staat INEOS Grenadiers erg sterk in deze markten en bij uitbreiding de rest van dewereld.”

Ineos Grenadiers Team Principal Sir Dave Brailsford: “Ik ken Danny en Bioracer al heel lang. Ik heb altijd bewondering gehad voor wat Bioracer doet en ook voor de manier waarop ze dat doen. Ik heb altijd gehoopt – en geloofd – dat er ooit een dag zou komen waarop we zouden kunnen samenwerken. Ik ben dan ook oprecht blij dat die dag is aangebroken. Bij Bioracer draait het – puur en simpel – om snelheid en staat de atleet altijd centraal. We delen een gemeenschappelijk gevoel voor avontuur, een verlangen om te innoveren en de dingen anders te doen, maar bovenal hebben we een passie voorwielrennen en koersen. We kijken ernaar uit om samen een nieuw en succesvol hoofdstuk te schrijven en de schitterende koersoutfits van Bioracer op de weg te tonen met onze Grenadier spirit. ‘