Deel dit artikel:

Bio-Racer steekt er met nek en schouders bovenuit

Wie de voorbije dagen de koersfiets al terug van stal heeft gehaald, beseft dat Koning Winter zijn aftocht nog niet heeft geblazen. Bio-Racer komt dan ook net op tijd met zijn Comfort Zone nek en schouder beschermer.


Aangepaste kleding en een paar handschoenen en overschoenen zijn niet altijd genoeg om je te beschermen tegen de gure wind. Meestal bevindt de kritieke plaats zich ter hoogte van de nek. Door tijdens het fietsen het hoofd te draaien heeft de wind telkens de kans om daar binnen te glippen.

Fietskledingfabrikant Bio-Racer ontfermde zich over dit probleem en ontwikkelde als gepaste oplossing de Comfort Zone nek en schouder beschermer. Het bestaat uit een goed aansluitende rekbare kraag met schouderstukken, waardoor de nek en schouderzone een extra bescherming tegen koude en wind krijgen.

De ventilerende eigenschap van het thermische Vuelta stof zorgt tevens dat het transpiratievocht meteen naar buiten wordt afgevoerd. Aan de buitenzijde kreeg het stof een waterblock behandeling waardoor het vocht meteen wordt afgestoten. Voor een aangenaam draagcomfort voelt de binnenzijde als dons aan.

De Bio-Racer Comfort Zone Neck & Shoulder Protect is er in kleur zwart en unisize maat voor de prijs van 29 euro.