Deel dit artikel:

Bikepointer gaat online

De bikepointer is goed op weg om het Vlaamse land te veroveren. Op www.bikepointer.be vindt de knooppuntfietser nu ook een paar handige tools voor het uitstippelen van zijn tochten.


Op bikepointer.be vind je nu ook talrijke interessante tips voor tussenstops.
De bikepointer is een handig toestelletje dat je in een oogwenk op je fiets kan plaatsen en ervoor zorgt dat je fietsknooppuntenroute altijd mooi zichtbaar, water-en winddicht is. Op de website www.bikepointer.be wordt de knooppuntfietser nog meer verwend. Daar staan nu een paar handig tools die voor de fervente knooppuntfietser onmisbaar zullen worden.

De “knooppuntcalculator” berekent in een oogwenk het totaal aantal km van je route én geeft ook de tussenafstanden. “Tips voor tussenstops” geeft een overzicht van de horecazaken die je op je gekozen traject tegenkomt. Deze informatie kan je overschrijven op de kaartjes die in de bikepointer passen, maar je kan evengoed de kaartjes kant-en-klaar uitprinten en in je bikepointer stoppen.

Alpro soya, Belgisch fabrikant van heerlijke en gezonde producten op basis van soja, is partner van Bikepointer. Een bewuste keuze, omdat fietsen gezond en milieuvriendelijk is. Het initiatief past dan ook perfect bij de filosofie van Alpro om lekkere, plantaardige producten op de markt te brengen met respect voor de natuur. Meer informatie over Alpro soya en over hun visie op duurzame ontwikkeling vind je op www.alprosoya.com.

Gerelateerde artikels