Deel dit artikel:

Bikegear.cc nu ook online

Het nieuwe Bikegear.cc platform is nu online. Na meer dan vijftien uitgaven is de dikke Bikegear-catalogus van Shimano Benelux voortaan online te raadplegen.

Vanaf oktober 2014 vind je alle producten en merken verdeeld door Shimano Benelux terug op www.bikegear.cc. En niet alleen de producten, ook gebruikersinformatie en verkoopadressen zijn snel te raadplegen. Begin oktober komt het Bikegear Magazine uit, dat ingaat op het verhaal achter het materiaal.

Shimano zet met de introductie van bikegear.cc een volgende stap op de digitale ladder. De tijd van de zware catalogi is voorbij. Gemak dient de mens. Op bikegear.cc vind je jouw perfecte fietsuitrusting op één plek. Naast actuele gedetailleerde productinformatie van de bekende Bikegear-merken en -producten, krijg je ook snel inzicht in welk product voor jou de beste keuze is. Hoe gebruik je een product en wanneer?

Natuurlijk blijft de dealer het vertrouwde adres. Die helpt je bij het maken van je uiteindelijke keuze. Op Bikegear.cc zie je alle verkoopadressen bij je in de buurt zodat je snel het juiste adres vindt voor een perfect advies en de beste service.

Bij Bikegear blijf je op de hoogte van de nieuwste productintroducties, innovaties en technologieën. Wil je er over meepraten? Dan kun je naar de bikegear.cc Facebook-pagina op facebook.com/bikegear.cc. Op de website heb je de mogelijkheid je in te schrijven voor de Bikegear nieuwsbrief. Zo ontvang je een maandelijkse update van nieuwe producten en technologieën.

Verdwijnt de papieren versie van de Bikegear dan helemaal? Nee, er valt ook zeker nog wat te bladeren. Naast de bikegear.cc website, komt Bikegear twee keer per jaar met Bikegear Magazine. Bikegear Magazine toont je de achtergrond achter de producten: verhalen over het profpeloton, productontwikkeling, technologieën en nog veel meer.