Deel dit artikel:

Bike Motion blikt vooruit op 2009

Dit weekend krijgen fietsliefhebbers uit de Benelux de nieuwste snufjes voor het seizoen 2009 te zien op de Bike Motion fietsbeurs in Utrecht. Meer dan 150 exposanten zijn van de partij.


Onder andere de nieuwste modellen racefietsen en MTB’s worden tentoongesteld op Bike Motion. (foto belga)
Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan is Bike Motion Benelux dé gelegenheid om dichter bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken. De toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter tonen er hun nieuwe collectie voor het seizoen 2009. 

De ruim 150 exposanten exposeren de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes, trekkingfietsen, BMX- en trialfietsen, onderdelen en accessoire en alle trends in fietskleding, -schoenen, -brillen en -helmen.

Je kan in Utrecht ook terecht voor advies over onder andere sporttraining en -voeding en informatie over fietsvakanties en bestemmingen. Verder zijn er modeshows, demonstraties, informatieve lezingen en presentaties. Traditiegetrouw zullen er weer heel wat bekende topsporters uit de fietssportwereld hun weg vinden naar Utrecht. 

Bike Motion heeft ook aan de kinderen én hun ouders gedacht. Tot 12 jaar is de toegang immers gratis en er staan heel wat leuke activiteiten op het programma, zoals een heus kinderparcours.

De 13e Bike Motion vindt plaats in de hallen 10, 11 & 12 en dit van vrijdag 31 oktober (14u tot 21u), zaterdag 1 november (10u tot 17u) en zondag 2 november (10u tot 17u). Op maandag 3 november is de beurs exclusief voorbehouden voor de vakhandel en de pers.