Deel dit artikel:

Bike Motion Benelux op recordjacht

De fietsbeurs Bike Motion Benelux, die in het najaar in het Nederlandse Utrecht wordt georganiseerd, heeft nu al meer exposanten aangetrokken dat vorig jaar. Nog maar eens een bewijs dat de er van crisis geen sprake is in de fietsenbranche.

De organisatoren noteerden tot nu toe al 172 exposanten op de inschrijvingslijst. Vorig jaar namen er in totaal 156 exposanten deel aan de beurs voor de actieve fietser.

90% van de beschikbare ruimte is al verhuurd. Waar de beurs vorig jaar nog met drie hallen toekwam, kan het tijdens deze editie een extra vierde hal vullen.

Organisator Daniel Bentveld is vooral blij met de groeiende belangstelling van exposanten uit het buitenland. Ook het aanbod in het toerisme-segment wordt dit jaar serieus uitgebreid en daarmee gaat de beurs in op de groeiende interesse voor toerisme-informatie.

Bentveld denkt niet dat de beurs dit jaar aan zijn top zit. “De belangstelling voor fietsen blijft toenemen. Met het weer van de laatste weken lijkt het wel alsof iedereen op de fiets zit”.

Bike Motion Benelux vindt plaats van 30 oktober tot en met 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 2 november is de beurs uitsluitend toegankelijk voor vakbezoek en pers.