Deel dit artikel:

Bike Motion Benelux krijgt eigen award

Tijdens de 15de editie van Bike Motion Benelux krijgt de fietsbeurs voor het eerst haar eigen award. Er zal een Vakprijs en een Publieksprijs uitgereikt worden.

“Wij zetten noviteiten vanzelfsprekend graag in de spotlights. Daarom is de Bike Motion Benelux Award 2010 in het leven geroepen, met een Vakprijs en een Publieksprijs. De winnaars van beide prijzen worden gekozen door de (vak)bezoekers en de vakjury, die ook de nominaties zal benoemen,” aldus projectmanager Daniel Bentveld.

In de vakjury zitten Rodrick de Munnik (hoofdredacteur Fiets), Thorwald Veneberg (technisch directeur KNWU), Albert Smit (adviseur prestatiediagnostiek NOC NSF), Mike Defresne (hoofdredacteur O2 Bikers) en Han Goes (Qsquare consultant).

De inschrijving voor deelname aan de verkiezing is intussen geopend. Deelnemers, die een nominatie in de wacht slepen, weten zich verzekerd van een opvallende plek op de beurs, direct bij de ingang.

Daar wordt een Innovatieplein ingericht waar alle nominaties een prominente plek krijgen. Ook zal hier het winnende product (Vakprijs) tentoon worden gesteld. Het consumentenpubliek krijgt ook gedurende de beurs de gelegenheid om te stemmen. Op de laatste beursdag wordt bekendgemaakt wie de Publieksprijs gewonnen heeft.