Deel dit artikel:

Bereid je voor op de Hel

Op zaterdag 30 augustus kan je tijdens de Helletocht van Roeselare naar Roubaix fietsen en terug. Alpro Start to Sport bereidt je vanaf deze week voor met aangepaste trainingsschema's.


Tijdens de Helletocht rijd je de volledige finale van Parijs-Roubaix. (foto belga)
Naast enkele hellingen uit Gent-Wevelgem is ook de volledige finale van Parijs-Roubaix opgenomen in het parcours van de Helletocht. De Kemmelberg, legendarische kasseistroken als die van Cysoing, Camphin-en-Pévèle en Carrefour de l’Arbre, de wielerpiste van Roubaix,… ze zijn er allemaal bij!Wil jij op 30 augustus goed voorbereid aan de start staan? Alpro Start to Sport biedt je persoonlijke trainingsschema’s, opgesteld door sportcoach Paul Van Den Bosch, en aangepast voedingsadvies.

In 10 weken tijd word je klaargestoomd voor 100, 150 of zelfs 250 km op een vlak of heuvelachtig parcours. Voorwaarde is dat je fit en gezond bent en dat je probleemloos 180 minuten (voor 100 & 150 km) tot 240 minuten (voor de 250 km) op een vlak parcours kan fietsen.  Zet je schrap, want jouw training begint deze week!

Is dit momenteel nog iets te hoog gegrepen? Geen nood, ook voor de startende fietsers heeft Alpro Start to Sport schema’s voor 50 of 75 km op een vlak parcours.