Deel dit artikel:

Ben jij geknipt voor het Decca Test Team?

Wielerkledingfabrikant Decca gaat zijn kledij laten uittesten door een eigen Test Team. Zowel mannelijke als vrouwelijke kandidaten uit heel Vlaanderen kunnen zich aanmelden.


Voor dit nieuwe project is Decca op zoek naar acht enthousiaste en vooral actieve wielren(n)(st)ers. Uit alle kandidaten selecteert een commissie onder leiding van de Nederlandse oud-wereldkampioen Jan Raas de laureaten.

De acht uitverkoren renners en rensters zullen vervolgens een jaar toetreden tot het allereerste Decca Test Team. Ze krijgen bij aanvang een standaard Decca-kledingpakket ter beschikking op maat van elke renner.

Dit pakket wordt verschillende keren per jaar aangevuld met nieuwe innovaties, die het Test Team dan als eerste kan uitproberen. Met dit initiatief wil Decca enerzijds feedback krijgen over de technische eigenschappen en duurzaamheid, zowel van het huidige materiaal als van recent ontwikkelde nieuwigheden.

Anderzijds krijgen de diverse gebruikers de kans om vernieuwende ideeën aan te brengen en mee te werken aan nieuwe toepassingen.