Deel dit artikel:

BBB HighIntegrate brengt licht in de duisternis

De zomer loopt weer bijna op zijn eind en dus kan je maar beter voorbereid zijn als de duisternis weer vroeger invalt. BBB verrijk alvast zijn verlichtingsprogramma met de HighIntegrate, een innovatieve voorlamp met modern design.


De HighIntegrate combineert één krachtige 1 Watt LEDd met twee normale micro-LED’s. (foto bbb)
Dankzij het speciale bevestigingssysteem kan de HighIntegrate op bijna elke stuurvorm en ?diameter worden gemonteerd, zonder dat er een adaptor nodig is.

Het licht wordt uitgestraald door 1 krachtige 1 Watt LED en twee normale micro-LED’s. De 1 Watt LED is ideaal voor op donkere parkoersen, terwijl de micro-LED’s je zichtbaarheid vergroten wat meer van pas komt in bewoonde gebieden. Beide type LED’s zijn afzonderlijk en tegelijk aan te zetten.

Door het economische verbruik gaan de 4 AAA-batterijen zelfs met vol vermogen nog minimaal 6 uur mee. Met alleen de 1 Watt LED brandt de HighIntegrate minimaal 10 uur, en met alleen de micro-LED’s zelfs 19 uur. Na deze branduren wordt de lichtsterkte langzaam minder. Je komt dus nooit plots zonder licht te zitten!

De BBB HighIntegrate, verkrijgbaar in glossy zwart, glossy zilver en glossy wit, zal een adviesverkoopprijs hebben van 37,95 euro.