Deel dit artikel:

Bad Boy bekleed met denim

De Bad Boy, de volledig zwarte mountainbike die Cannondale in 2000 op de markt bracht, krijgt een broertje: de RAW Cannondale. Erg speciaal is de denim bekleding.


De RAW Cannondale. (foto Cannondale).
De Cannondale Bad Boy heeft 26 inch wielen die verwisseld kunnen worden met 28 inch wielen. Daardoor kan de fiets ook voor trainingen op de weg en woon- werkverkeer worden gebruikt. Denim specialist G-Star heeft het thema van de fiets gekozen als het nieuwe project van het Raw Crossover concept. Het resultaat is een speciale uitvoering van de Bad Boy: de RAW Cannondale.

Onder leiding van het ontwerpteam van G-Star heeft Cannondale een speciale versie van de fiets ontworpen voor stadsforensen. Samen met andere belangrijke partners in de fietsindustrie heeft Cannondale de RAW uitgerust met speciale onderdelen in bijpassende kleuren.

Omdat de fiets gemaakt is voor gebruik in een stedelijke omgeving wordt de RAW Cannondale geleverd met geïntegreerde voorverlichting, HeadShok voorvork en bijpassende spatborden. Daarnaast heeft G-Star speciale RAW denim bekleding ontworpen voor bedekking van bepaalde delen van de frame. De winkelprijs van de fiets bedraagt 1999 euro.