Deel dit artikel:

Assos S5: nieuwe generatie fietsshorts

Zeven jaar nadat ze bij Assos met de introductie van het elastische zeem de comfort "revolutie" startten vonden ze het nu de hoogste tijd om met de comfort "evolutie" verder te gaan. Een nieuwe generatie S5 fietsshorts is daar dan ook het logische gevolg van.


Assos Lady
De met de nieuwe technologie ontwikkelde S5 fietsshorts horen daarmee tot de betere serie van Assos producten. Ze hebben 25% minder volume en gewicht en zorgen mede door het revolutionaire wafelstructuur zeem voor 23% minder druk op de gevoelige plaatsen. Door gebruik te maken van het A.430 Spandex stof bekom je 18% meer spierondersteuning en een extra ventilerende eigenschap van 35%. Het nieuwe snitpatroon en de siliconen afboording van de pijpen zorgen op hun beurt voor een perfecte pasvorm.

Al deze toepassingen geeft de fietser meer totaal comfort en een beter gevoel op het zadel. Het S5 concept wordt toegepast op de FI.UNO, broek voor training en racing, FI.MILLE, lange afstands comfort short, FI.13, topbroek voor racing en nu ook in een Lady’s versie met bretels.

In de klassieke Assos kleuren: zwart, blauw, geel, rood en wit.

Gerelateerde artikels