Deel dit artikel:

Assos kleedt team Cancellara

Tudor Pro Cycling – ook bekend als het wielerteam dat eigendom is van Fabian Cancellara – zal in 2023 Assos als kledijsponsor hebben. De renners zullen nauw samenwerken met het Zwitserse kledingmerk en technische feedback leveren.

Het meerjarige partnerschap tussen Assos en Tudor Pro Cycling is ingegaan op 1 januari 2023. Het Zwitserse sportkledingsmerk heeft al een lange geschiedenis en goede band met teameigenaar Cancellara en zal nu ook met zijn renners samenwerken. Tudor Pro Cycling zal zijn races rijden met voornamelijk de standaard Assos Equipe RS-uitrusting die ook voor de gewone klanten van het merk beschikbaar is. Zo wordt de uitrusting onderworpen aan de ultieme stresstest. Een kleine stuk (15%) van de uitrusting zal bestaan uit prototypes waaraan Assos samen met het team zal werken.

Roche Maier (Assos): “Het is met groot plezier en opwinding dat Assos toetreedt tot het project van Cancellara waarbij een echt Zwitsers team de verlenging van de Zwitserse wielerfederatie bij uitstek wil zijn. De teamstructuur, mensen, processen en knowhow die Fabian en zijn ploegleiders op poten hebben gezet voor en rond de ploeg is gewoonweg uitstekend werk. Wij feliciteren Fabian, het volledige team en de partners van het team voor hun initiatief om de voordelen van de fiets, de sport en de ondersteuning van de jeugd te promoten.”

Gerelateerde artikels