Deel dit artikel:

Armstrongs fietswinkel opent de deuren op 10 mei

Zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong opent zijn nieuwe fietsenwinkel Mellow Johnny's op 10 mei in Austin, Texas.

Het historische pand waarin de winkel gevestigd is, ligt aan een weldra geopend fietspad dat de hele stad doorkruist. De winkel heeft als doel de mensen aan te moedigen om de fiets zowel als transportmiddel als als fitness te zien.

“Het is meer dan een winkel waar je een fiets koopt”, zei Armstrong. “Ik wil dat het een plaats is waar alle soorten fietsers samenkomen en dat ze er worden aangemoedigd, geïnspireerd en gemotiveerd om fietsen deel te laten uitmaken van hun dagelijkse leven.”

“En natuurlijk is het een plek waar racers en enthousiastelingen het beste materiaal, de beste service en know-how kunnen krijgen voor hun fietsen.”

“Het Is vrij eenvoudig. Wij van Mellow Johnny’s houden allemaal van fietsen en willen dat iedereen, van beginner tot de meer gevorderde fietser, hier iets vind”, voegde Armstrong toe.

“Je moet niet aan het trainen zijn voor de Ronde van Frankrijk. Als je fietst, ben je gezonder; is er minder autoverkeer, minder vuile lucht. Dus ga gewoon naar buiten, in het bos, op de straat, op weg naar school of het werk, om het even waar, en fiets.