Deel dit artikel:

Aerowing Lamon met radicale vorm

Scicon Sports introduceert met de nieuwe Aerowing Lamon een zonnebril met een nieuwe radicale vorm. De bril met aerodynamische insnijdingen langszij werd ontworpen in samenwerking met topatleten en op de proef gesteld door drie UCI WorldTour-ploegen. Op de neus van o.a. Tadej Pogacar is de Aerowing Lamon momenteel onderweg naar Parijs.

De nieuwe zonnebril is geïnspireerd op de natuur en combineert met de nieuwe designelementen een verhoogde bescherming en een verbeterde pasvorm met een verminderde aerodynamische weerstand. De vleugelvormige lens van de Aerowing Lamon heeft ingesneden randen die de luchtstroom vlot langs de lensrand heen leiden. Zo wordt de aanvoer van verse lucht achter de lens bevorderd, wat dan weer vermijdt dat de bril aandampt. Twee luchtventilatiekanalen verzorgen de rest van de luchtstroom. Het aanpasbare, zachte neusstuk zorgt dat bij transpiratie de grip nog versterkt. Zo blijft de bril steeds op zijn plek en past de Aerowing Lamon optimaal op elk gezichtstype.

De handgemaakte Italiaanse zonnebril bestaat uit ecologisch geproduceerd, biogebaseerd framemateriaal dat duurzaam, licht, sterk is en bovendien stand houdt in de meest veeleisende omstandigheden. De SCN-PP™ True Vision lens is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuropties.

foto Luca Bettini / BettiniPhoto©2021