Deel dit artikel:

Accessoires van PRO voor Lotto Dstny

Met een nieuw tweejarig partnerschap zullen de renners en mecaniciens van Lotto Dstny uitgerust worden met PRO zadeltassen, multitools, bandenlichters en andere toebehoren.

“We zijn eer blij met dit nieuwe partnerschap”, klinkt het bij Yana Seel, chief business officer Lotto Dstny. “PRO is een grote naam in de wielerwereld en hun interesse in ons team is voor ons een grote eer. Onze renners en mecaniciens waren enthousiast over de producten toen we onze samenwerking aankondigden. Ze waren allen positief want ze weten dat we de beste uitrusting en accessoires krijgen. In ruil doen wij al het mogelijke om de resultaten te boeken die ook PRO de visibiliteit schenkt die het verdient.”

Alexa Cunningham, marketing manager PRO: “We kijken uit naar ons partneschap met Lotto Dstny de komende twee seizoenen. PRO kwam aan boord om het volledige team te ondersteunen waar het meest cruciaal is – van de mecaniciens tot bij de renners zelf – met onze pompen, tools en een volledige lijn van hoogkwalitatieve accessoires. Elk van onze producten is het resultaat van niet aflatende research, ontwikkeling en ontwerp.”

Gerelateerde artikels