Podcast Arrivee aflevering 22: klimmen en cols

In deze nieuwe Arrivee-aflevering hebben we het over klimmen en cols. We hebben ervaringsdeskundigen aan onze podcasttafel. Michiel van Lonkhuyzen is de drijvende kracht achter de website cyclingcols.com. Dirk Vissers is zot van cols en stelde zijn bucket list zelfs te boek.

Lees meer

Lazer viert Tourpartnership met nieuwe helmdesigns

Als helmsponsor van Jumbo-Visma beleefde Lazer in 2022 een historische Ronde van Frankrijk. Het merk kondigt nu ook een officiële samenwerking aan met de Tour, die gevierd wordt met speciale uitgaves van drie helmen voor fietsers van ieder niveau.

Lees meer

#gekvandekoers

Goed nieuws uit Schepdaal: @remco.ev heeft na controles en medische onderzoeken groen licht gekregen om weer te trainen 🙌🎉❤️
Waar en wanneer hij aan de start van een wedstrijd verschijnt, is nog niet duidelijk. We kijken er samen met hem naar uit.

📸@kramon_velophoto

#poggio #poggiomagazine #gekvandekoers #cycling #remcoevenepoel #comebackstronger
...

Op de tweede rustdag van de @giroditalia draagt Bruno Armirail het roze. Wie dat vooraf had voorspeld, is nu rijk 😉

🚴@bruno_armi
📷@kramon_velophoto

#poggio #poggiomagazine #gekvandekoers #cycling #giroditalia
...

Teamwork met een Hoofdletter:
@alpecindeceuninck bezet het volledige podium van de @antwerp_port_epic 👏👏👏

🏆@_bondteke_
🥈@timokielich
🥉@quintenhermans

#Poggio #poggiomagazine #gekvandekoers #cycling #alpecindeceuninck #antwerpportepic #driesdebondt
...

Arnaud De Lie ging vandaag onder het mes 😷 in het ziekenhuis van Herentals. De jonge Ardennees kwam eerder deze week zwaar ten val 🤕 in de openingsetappe van de Vierdaagse van Duinkerke en liep daarbij verschillende blessures op.
Spoedig herstel 🤞
Bon rétablissement 🤞

📸@kramon_velophoto
🚴@de_lie_arnaud

#poggio #poggiomagazine #cycling #gekvandekoers #spoedigherstel #arnauddelie #letaureaudelescheret #destiervanlescheret
...

Mooie vermelding van één van de vele reportages uit de recentste @poggiomagazine op @eurosportnl Dankjewel @jeroenvanbelleghem en team! 💕 #gekvandekoers #poggio #poggiomagazine #cycling #giro #giroditalia #faustocoppi #tortona ...

Tortona is vandaag aankomstplaats van de elfde rit in de @giroditalia. Het is de home town van Fausto Coppi (1919-1960), één van de beste wielrenners aller tijden. Lees de reportage in deze @poggiomagazine #gekvandekoers #cycling #giro #giroditalia #faustocoppi #tortona #poggio #poggiomagazine 📸 @davidstockman_photographer ...

De roze droom is voorbij. @remco.ev test positief op corona en verlaat de @giroditalia.
Spoedig herstel, 🌈 champ!

#poggio #poggiomagazine #gekvandekoers #cycling #remcoevenepoel #giroditalia #doodzonde #comebackstronger
...

@remco.ev verliest veertien seconden tegenover Roglic, Hart en Thomas maar blijft er rustig onder: "Ik had de benen om te volgen maar heb ze verkeerd gebruikt. Weer een lesje geleerd."

#poggio #poggiomagazine #gekvandekoers #cycling #remcoevenepoel #giroditalia #bijrenaat #sporza
@giroditalia
@wielerman
...

Gisteren zag het er misschien niet zo naar uit maar weken 2 en 3 worden zinderend. ☺️👚🇮🇹 Haal de nieuwe @poggiomagazine in huis en ontdek tal van achtergrondverhalen rond de Giro d’Italia.

Maar er is meer dan dat: er is een interessante nabeschouwing op de wielerlente bijvoorbeeld, een gesprek met de baas van @lotto.dstny, @alexanderdecroo kiest zijn all time wielermomenten, Dirk Nachtergaele vertelt over het soigneursbestaan, we bezoeken de service course van @equipegroupamafdj en @kvannieuwkerke schrijft voortaan een column.

#gekvandekoers #poggio #poggiomagazine #outnow #printisnotdead #giroditalia #remco #remcoevenepoel #primozroglic #roglic #duel #classics #grandtour #karlvannieuwkerke #new #cover
...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: acces token is niet geldig of is verlopen. Feed zal niet updaten.

Materiaal

Lazer viert Tourpartnership met nieuwe helmdesigns

Als helmsponsor van Jumbo-Visma beleefde Lazer in 2022 een historische Ronde van Frankrijk. Het merk kondigt nu ook een officiële samenwerking aan met de Tour, die gevierd wordt met speciale uitgaves van drie helmen voor fietsers van ieder niveau.

Lees meer

Beluister onze podcast

Hier vind je telkens een nieuwe aflevering van onze wielerpodcast met het laatste wielernieuws, handige tips and tricks, …

Schrijf jezelf in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws.